Leidend systeem voor relatie- en werknemergegevens

Via beheer kantoorgegevens kan ingesteld worden welk systeem (Qwoater of Loket.nl) leidend is voor de relatie en werknemer gegevens. Standaard staat deze ingesteld op Qwoater. Indien deze gewijzigd wordt naar Loket.nl zullen de naamgegevens worden bijgewerkt met de waarden zoals Loket.nl deze kent. Na aanpassen van het leidend systeem wordt de synchronisatie op de achtergrond uitgevoerd. Daarna worden wijzigingen in Loket.nl ieder uur verwerkt.

Leidend systeem voor relatie en werknemersgevens.png

Na het aanpassen van het leidend systeem volgt bij opslaan een bevestigingsscherm.

Leidend systeem aanpassen.png