Leidend systeem voor klant- en werknemergegevens

Via beheer kantoorgegevens kan ingesteld worden welk systeem (Qwoater of Loket.nl) leidend is voor de klant en werknemer gegevens. Standaard staat deze ingesteld op Qwoater. Indien deze gewijzigd wordt naar Loket.nl zullen de naamsgegevens worden bijgewerkt met de waarde zoals Loket.nl deze kent. Na aanpassen van het leidend systeem wordt de synchronisatie op de achtergrond uitgevoerd. Daarna worden wijzigingen in Loket.nl ieder uur verwerkt.

Na het aanpassen van het leiden systeem volgt bij opslaan een bevestigingsscherm.