Welke menu's heeft een gebruiker beschikbaar?

Afhankelijk van de functionele permissies heeft de gebruiker de beschikking over 2 menu's.

Het weergavemenu en het gebruikersmenu.

Weergavemenu

Het weergave menu bied de mogelijkheid om te switchen tussen de verschillende functionaliteiten:

• Documenten | Deze optie toont de documenten in de klant en de werknemersdossiers.
  • Compleet | Deze optie toont de volledigheid van de werknemersdossiers.
  • Ondertekeningen | Deze optie geeft inzicht in de documenten in het ondertekenproces.

Deze opties houden rekening met de actieve filtering. Indien de gebruiker geen functionele permissie kent welke toegang geeft tot de optie is deze niet zichtbaar in het menu.

Gebruikersmenu

Het gebruikersmenu geeft de gebruiker de mogelijkheid om het wachtwoord aan te passen, de rondleiding door QwoaterDIRECT te starten en om uit te loggen. Gebruikers welke over 'provider beheer' rechten beschikking kunnen via dit menu switchen naar de beheer omgeving.

Gebruikers welke over de functionele permissies beschikking om klantgegevens te bewerken kunnen via dit menu de klantgegevens beheren.