Hoe kan ik de data in een tabel exporteren naar Excel of csv bestand?

Het is mogelijk om de data uit een tabel te exporteren naar Excel of csv bestand.

Of deze functionaliteit voor de gebruiker beschikbaar is, is afhankelijk van de functionele permissie.
De gebruiker dient de beschikking te hebben over de permissie 'Tabel exporteren'. Deze permissie moet toegewezen zijn aan de gebruikersrol van deze gebruiker.

Indien een tabel te exporteren is worden boven deze tabel de buttons 'exporteer naar csv' en 'exporteer naar Excel' weergegeven.

Via deze knoppen wordt de data uit de tabel naar een bestand geëxporteerd.

De export houd rekening met de actieve filters en zal alleen de data exporteren welke op dat moment in de tabel getoond wordt.