Release notes QwoaterDirect

1.50.0

• Werknemers nu ook te vinden op voornaam. Zowel in het selectielint als de documentengrid kan de werknemer gevonden worden op voornaam.
  • Auditrail op wijzigingen aan dossier compleet instellingen op provider en/of relatieniveau.

1.49.0

• Overzicht inlog acties gebruikers
    De provider beheerder kan in het beheercentrum de inlog acties van gebruikers raadplegen.
    Via kantoorgegevens, audit events zijn de inlog acties inzichtelijk. Zie: Login acties van gebruikers raadplegen