Het uploaden van een (kantoor)logo

Het uploaden van een logo gebeurt aan de beheerkant van Qwoater en is dus alleen in te stellen door een provider beheerder. Navigeer hiervoor naar het Beheercentrum, te bereiken onder je initialen.

Navigeer in het beheercentrum naar 'Kantoorgegevens'.

Onder 'Info & Instellingen' (1) heb je de mogelijkheid om een bedrijfslogo te uploaden. De afmetingen hiervan zijn minimaal 112x112 en maximaal 256x256. Klik op het camera icoon(2), selecteer je gewenste afbeelding en klik op 'Bijwerken' (3) om je logo op te slaan.

Na het opslaan, zal je logo zichtbaar zijn onder de Kantoorgegevens.

Je kunt het logo ten allen tijden aanpassen. Dit doe je door middel van het camera icoon.