Uploaden van een template

Naast het uploaden van documenten is het ook mogelijk om templates te uploaden. Dit gaat door middel van de knop 'Upload template', te vinden onder de reguliere upload knop. Het template kan dan gebruikt worden vanuit Loket.nl. Enkel documenten van het type .docx kunnen worden geüpload.

Uploaden template nieuw.png

Alleen de gebruikers met het recht 'Uploaden template' kunnen een template uploaden. Is dit recht niet toegekend, dan zal de upload button niet zichtbaar zijn voor de gebruiker.

Het recht Uploaden template is toe te kennen aan de beheerkant onder 'Gebruikersrollen'. Raadpleeg voor meer informatie over gebruikersrollen dit artikel. Daarnaast dient een gebruiker rechten te hebben op het betreffende documenttype.

Bij het uploaden van het template dient er altijd een doel documenttype te worden meegegeven. In het onderstaande voorbeeld is dit 'Arbeidsovereenkomst'.