Hoe kan ik een document naar meerdere relaties tegelijk uploaden

Je kunt een document uploaden naar meerdere relaties tegelijk. Gebruik hiervoor de upload knop, deze is te vinden rechts bovenin naast je initialen.

Selecteer het document dat je wilt uploaden en start het upload proces zoals je dat normaal ook zou doen. Er opent een pop-up scherm waarin je het nieuwe document kunt gaan categoriseren. Hier heb je nu ook de mogelijkheid om het document onder te brengen bij meerdere relaties. Dit doe je door het vinkje aan te klikken dat bij de relatie hoort. In onderstaand voorbeeld zijn zowel Iris Demo b.v. als Iris b.v. geselecteerd als relatie.

Indien er meerdere relaties geselecteerd zijn, zie je dit ook terug onder het kopje 'Relatie'(1). Hier staat nu Iris Demo b.v. (+1 andere). Doordat er meerdere relaties zijn geselecteerd is er nu onder het kopje 'Werknemer'(2) geen mogelijkheid meer om een werknemer te selecteren.

Het rode kruis blijft aanwezig totdat er een documenttype is geselecteerd.

Zodra het document voorzien is van een type, verschijnt er een groen vinkje(1) en wordt ook de uploaden knop zichtbaar(2).