Hoe sluit ik een document?

Een document kan worden gesloten vanuit het detailscherm via de opties button Opties button.png. Via deze button krijg je de mogelijkheid om een document te sluiten.

 

Document sluiten.png

Nadat een document is gesloten, kan deze niet meer bewerkt worden. Ook is het niet meer mogelijk om deze digitaal te ondertekenen. Het document is echter wel nog te delen en te downloaden. Dit wordt ook weergegeven in het pop-up venster, nadat is gekozen voor de optie Document sluiten.

 

Document sluiten 2.png

Na het sluiten van een document zijn de buttons in het detailscherm grijs en niet meer te gebruiken. 

Document sluiten 3.png

In de documentweergave is het gesloten document zichtbaar door het slot icoon Document sluiten 6.pngin de status tabel. 

Document sluiten 5.png

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen

0 opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.